Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungle do 4k

Vis™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xin Zhao :

+ dash
+ podrzucenie
+ ulti rozrzuca przydatne do tf
+ jungla ew. top
+ dobry w early game
+ szybka jungla i dobre ganki

Opublikowano

Za 3k ip nie ma żadnego dobrego junglera prócz Xina i Shena, reszta jest raczej słaba, kolega wyżej opisał xina, więc ja opiszę Shena.

Shen,

- system ucieczki

- leczenie

- taunt

- tarcza

- tarcza dla sojusznika

- globalny ult

- tank

- w jungli może siedzieć w nieskończoność (sam jak nim gram to w jungli siedzę do 6 lub dłużej)

Tak jak napisałem, za 3k ip nie ma żadnych fajnych junglerów, ale jak byś uzbierał te 4,8 ip to inna sprawa, jest wielu junglerów, którzy są bardzo dobrzy

Opublikowano

Polecam Xin Zhao:

+szybko czyści obozy

+efektywne ganki

+sustain

+cc

+spory dmg w early

+świetne ulti

+wytrzymały

+mocny przez wszystkie fazy gry

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Shaco :)

q- skok + niewidka (następny atak będzie krytem :D)

w- pajacyki (stawiasz 4 i blue masz w 3 sekundy)

e- takie coś czym rzucasz i dostaje slowa

r- ulti, masz 2 shaco a nie 1 tylko że ten klon ma mniejsze statystyki ale i tak daje rade :)

Opublikowano

Panowie proponujący shaco niechaj sobie odpuszczą, nieładnie tak robić autora tematu w konia. Shaco jest useless pickiem teraz, nie mającym żadnego pola do popisu w obecnej mecie.

Opublikowano

Panowie proponujący shaco niechaj sobie odpuszczą, nieładnie tak robić autora tematu w konia. Shaco jest useless pickiem teraz, nie mającym żadnego pola do popisu w obecnej mecie.

15 minut temu zrobiłem triple , i NIE GRAŁEM NA BOTACH .

Bardzo fajny champ , ma "flasha" na Q , dobijaczkę na E a na W pacynki które zostały znerfione , a klona ma 70% twoich statystyk i nie może używać skili :)

Shaco jest tam gdzie chce jak sie nafeedujesz co nie jest trudne wszyscy się ciebie boją .

Można ich doprowadzić do suda w 20 minucie bez duzego wysiłku jaki miałby mijesce na innym junglerze .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

15 minut temu zrobiłem triple , i NIE GRAŁEM NA BOTACH .

Bardzo fajny champ , ma "flasha" na Q , dobijaczkę na E a na W pacynki które zostały znerfione , a klona ma 70% twoich statystyk i nie może używać skili :)

Shaco jest tam gdzie chce jak sie nafeedujesz co nie jest trudne wszyscy się ciebie boją .

Można ich doprowadzić do suda w 20 minucie bez duzego wysiłku jaki miałby mijesce na innym junglerze .

Mówię o grach na konkretnym poziomie, a nie o grach na typowych niedzielnych jebaczy w lola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...